Red County Roleplay
Red County Roleplay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Dr.Dominic H.
Dr.Dominic H.
Újonc

Dominic Jelentkezési Adminisztártornak Empty Dominic Jelentkezési Adminisztártornak

Hétf. Okt. 14, 2019 3:55 pm
OOC  információk magadról [5-10 mondat]

Hello Hello Sziasztok,Kevin vagyok,Ukrajnában élek 13 éves vagyok. kb. 1 éve foglalkozom RP szerverekkel és úgyan úgy 1 éve ismerkedtem meg a SA:MP világával.Nemrég ki volt törve a kezem de már jól van.Néha koncertre vagy ilyesmi rendezvényekre szoktam eljárni a haverjaimmal. A Sulimban egy eléggé jó tanuló vagyok,10-es átlaggal vagyok eddig. Szabadidőmben gépezek nemrég megvettem a Far Cry 3-mat és azt szoktam tolni ezért vagyok kevesebbet elérhető Discordon. Néha szoktam kimenni biciklizni és a haverokkal hülyülni. Eléggé komolyan veszek mindent,minden rossz viccen nevetni tudok. Eléggé jószívű,kedves vagyok ami néha nagy hátrány.

Miért szeretnél adminisztrátor lenni a Red County Rp szerverén? [2-3 mondat]

Szeretek segíteni az embereken,mivel jószívű vagyok,nem bírom megállni hogy ne segítsek másoknak. Ez mellett könnyíteni akarom a többi admin dolgát is hogy ne RP szituáció alól kelljen menniük ügyre hanem pl. az az admin mennyen aki ráér. Ebben nagy szerepet játszik a csapat munka is. Egyszóval,segíteni szeretek az embereket és könnyíteni akarom a mások dolgát.

Mi egy adminisztrátor feladata? [3-4 mondat]

A játékosok figyelése,ha szabályt szegnek a játékos szankcionálása. Segíteni ha valaki elakadt,vagy nemtudja hogyan kell valamit csinálni vagy esetleg ha új és körbevezetés kellene neki. Segíteni a játékosokat akár kezdő akár nem és ha valaki szabályt szeg és valaki látta azt és jelentik,akkor elintézni az ügyet.

Miért pont téged válaszunk? [2-3 mondat]

Mert szeretek segíteni az embereken,mivel jószívű,lelkű vagyok mindenkihez. Régebben is még a West-en nem voltam adminsegéd,de annak ellenére vezettem körbe embereket,néha segítettem is nekik. Nem tudom megállni,hogy ne segítsek a rászorulókra..

Van e mikrofonod ?

Igen van csak rosszul működik (Nagyon halkan lehet engem hallani,csak akkor lehet hallani ha max-ra húzod a hangot a PC-den)

Írj magadról három jó és három rossz tulajdonságot!

Jó Tulajdonságaim:
- Segítőkész
- Jószívű
- Humoros

Rossz Tulajdonságaim:
- Néha Könnyű Haragú
- Forrófejű
- Néha feledékeny

A hozzászólást Dr.Dominic H. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 14, 2019 6:55 pm-kor.
Jason_Ghoul
Újonc
IC Név : Jason Ghoul

Dominic Jelentkezési Adminisztártornak Empty Re: Dominic Jelentkezési Adminisztártornak

Hétf. Okt. 14, 2019 4:39 pm
Nincs veled bajom, sőt bírlak is. Csak az egy gond, hogy a korhatárnak nem felelsz meg. Ezt leszámítva szerintem jó lett a lapod, kivétel az OOC információknál a vége. Még a szerver sem nyílt meg, de te már Augusztusban játszottál
Jiimmy
Admin
IC Név : Jimmy Toretto

Dominic Jelentkezési Adminisztártornak Empty Re: Dominic Jelentkezési Adminisztártornak

Hétf. Okt. 14, 2019 5:18 pm
A helyes írásra erősen figyelhettél volna.Szerintem is picit fiatal az Adminisztrátori posztra.A fogalmazási szinted is eléggé alacsony.
By:Jiimmy
Dévid
Újonc
IC Név : David_Leonhart

Hétf. Okt. 14, 2019 6:33 pm
Nem tágomatom! Hogy miért? Ezeket le is írom. Először is, minden egyes jelentkezésen, ahol IRL információ kell, ugyan ezt adod ki, semmi egyedíség, én is tudnék ilyet csinálni, hogy valahol leírom, majd ctrl+c majd ctrl+v, fiatalnak fiatal vagy, de ha ezt eltekintjük, akkor sem kéne adminnak lenned. Nem mondok szerver nevet, de még legális leadernek sem lennél jó.
EMS= Illegálkodás, kollégáid bajba keverése, ennyi elég is volt. c:
Szerelő= m4-el járkálás, illegálkodás, illegális emberekkel találkozás.
Még valami? Szerintem sem kéne több.
Egyébként veled nincs bajom, mivel jófej, meg kedves vagy. De nem, adminnak nem lennél jó.
Na meg ez, Augusztusban léptél fel először a szerverre? Azt úgy hogyan? Very Happy
Hamar belejöttél az RP be? Örülünk neki, de ahozz hogy admin légy, szerintem rendelkezned kell egy éves tapasztalattal, vagy esetleg másfél.

De attól még GLHF
(Szerk. 10/14/2019)
mrmacko2019
Moderátor
IC Név : Mack Crawford

Kedd Okt. 15, 2019 3:17 pm
verjem a faszom a szádba hát hogy lusták vagytok elolvasni a feltételeket:

KIEMELEM: Minimum életkor 14 év.
S8N
S8N
Admin
IC Név : John Johnson

Kedd Okt. 15, 2019 6:32 pm

Zárom és helyezem.
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.