Red County Roleplay
Red County Roleplay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Dévid
Újonc
IC Név : David_Leonhart

David Leonhart adminjelenkezés  Empty David Leonhart adminjelenkezés

Vas. Okt. 13, 2019 8:03 pm

I. Rész....
OOC információ....
Eriknek hívnak , nagyon szeretek kosarazni, és Most így Októberben megkedveltem a kézi labdát. Nem vagyok egy villám futó, de azért egész jól játszom kézilabdásként.
Emellet szeretek bicajozni, mostanában rá vagyok kattanva arra hogy megtanuljak egykerekezni, és kisebb nagyobb sikerrel ez össze is jön C:
Emellet szeretek a gép előt ülni és kockulgatni. Utálom a sulit (mí meglepő) bár szerintem senki sem szereti.
Elektrika szakra akarok majd menni Borsra ha eljön az ideje. Emellet szeretek emberekkel együtt dolgozni, és emberekkel lenni.

II.Rész....
Mi egy adminisztártor feladata?....
Egy adminisztrátor feladata az, hogy figyeljen a játékmenetre, hogy senkinek ne menjen el a kedve egy esetleges hibától, vagy nonostól, funostól, Stun-ostól. Emellet az is a feladata, hogy a játékosoknak segítsen, és helyes eljárásokkal büntesse azt aki megérdemli. Emellet ha esetleg ő vagy egy játékos hibát talál, feltétlen jelezze azt a fejlesztőnek, főadminnak, scripternek, vagy egy olyan rangú adminnak, aki tud is tenni vele valami, esetleg helyben kijavítani a hibát.

III.Rész......
Miért szeretnél a Red Country Role PLay szerveren admin lenni?...
Mivel egészen jó a probléma megoldó képességem, és mint a fentiekben írtam, szeretek csapatban dolgozni, és szeretek az embereken segíteni. Emellet kiszeretném próbálni az MTA admin életett is, mivel a SAMP 1.6 szervereken is voltam admin, és egy idő után megunja az ember.
Emellet szeretnék a szerver adminisztrátor csapatához tartozni, és segíteni a szerver fejlődését, emellet a játékosokon is szeretnék segíteni.

IV.Rész...
Miért pont téged válasszunk?....
Igazából ezt nem tudom így megmondtani, a ti kezetekben van a döntés, de ha én kéne ezt eldöntsem akkor a következőket mondanám.
Jó a kapcsolatom a tulajjal, tudja hogy mennyire jó vagyok úgy RP ben mint Admin feladatban (remélem hogy ő is így gondolja nem csakén lol c:)

V.Rész...
Van-e mikrofonod?
Hát hogy a viharba ne lenne? Teljesen egyedi, ilyen senkinek nincs, egy Samsung Galaxy J3-as mikrofonom van ami pöpecül működik (telómiki) Röviden, van!

VI.Rész...
Írj magadról Három-Három jó-rossz tulajdonságot.

I.Jó tulajdonságok.
-Furfangos
-legnehezebb helyzetben is talál megoldást
-Jó probléma megoldó késség
II.Rossz tualjdonságok
-Néha forró fejű
-Ha valami nagyon felidegesít, csapok egyett a bilentyűre majd azt küldöm el rage ként.
-Ha valaki felidegesít, hogy 500x elmondod neki hogy de így van, de ő 501.-ére is azt mondja, hogy te vagy a hülye, mert ő jobban tudja.

VII.Rész.
Bónusz! C:
Pár RP szabály
1.PowerGaming (PG) Ez azt fejezi ki, hogy olyasmit csinálsz a karaktereddel, amit IRL is képtelenség pl. David_Leonhart kisújjal felemeli a kocsit, majd a napba dobaj bele. David_Leonhart ráfúj az emberre, majd körbe repüli 600x a földet, majd porrá válik
2. ForceRP (-) Ez azt jeleni, hogy ráerölteted valakire az RP-d, vagy esetleg olyasmit RPzel vele, amibe bele kell egyezzen, mert akár ebből leki betegséget is tudsz csinálni benne, vagy elveszed a játékkedvéd mindörökké a szervertől. Pl. /Történés/Jacob irrtóra büdös (David_Leonhart) vagy /Történés/ Jacobnak nagy szemei vannak, és manó fülei (David Leonhart) Vagy akkor a következő RPben kérdezik meg OOC a játékost.: csonkítás, erőszak, és ehezz hasonló dúrva RPk, Kanibalizmus stb.
3. IC-OOC keverés, vagy MetaGaming (MG) OOC információt használsz fel IC re, Pl a haverod azt mondja neked TS en hogy "Hallod tesó gyere már a szerelőtelepre a csávó fegyvert fog rám" majd te rögtön oda mész. Akkor IC-OOC keverés. PL ooc kérdezed meg. Jónapot van egy szál cigije. Vagy ugyanez fordítva IC re írod azt amit OOC re akarsz.
4.Alap samp bugok/glitchek kihasználása Ez azt fejezi ki, hogy pl tilos folyamatosan ugrálni, vagy esetleg Deagleval cbuggolni, és ehez hasonló fegyverekkel buggolni. Vagy m4el falon át lövés "Bugg"
Nagyjából most ennyi, köszönöm hogy végig olvastad, ha tetszik írj egy véleményt.
Erőt Egésséget mindenkinek Cool
Dr.Dominic H.
Dr.Dominic H.
Újonc

David Leonhart adminjelenkezés  Empty Re: David Leonhart adminjelenkezés

Hétf. Okt. 14, 2019 2:41 pm
Szia kedves David,a jelentkezési lapodban nem láttam az életkorod,mivel ha nem töltötted be a minimális életév 14-nek kell hogy legyen
Chez
Chez
Újonc

Szer. Okt. 16, 2019 3:54 pm
Nos, a jelentkezési lapod tetszik. Nincs tele formázva minden vacakkal, ami nálam nagyon jó pont. Láttalak már jó párszor RP-zni és nem adott panaszra okot. adminkodni még nem láttalak, de ha legalább olyan jó vagy minta amit a fentiekben leírtál, akkor igen szívesen megnéznélek az adminteamban. (btw támogatom)
Jiimmy
Admin
IC Név : Jimmy Toretto

Szer. Okt. 23, 2019 4:58 pm
Nekem nagyon szúrja a szemem mindig,ha valaki elhanyagolja a helyesírást.Pályázatot elbíráló adminnak tanácsolnám,hogy ezt is vegye figyelembe.Nem csak nálad hanem mindenkinél.
mrmacko2019
Moderátor
IC Név : Mack Crawford

Szer. Okt. 23, 2019 6:51 pm

Szia! A vezetőség átolvasta a adminisztrátori pozícióra megírt lapod és úgy döntöttünk hogy [size=18pt]ELFOGADJUK[/size]/[size=18pt]ELUTASÍTJUK[/size] a pályázatod.
További szép napot keress fel a szerveren, ha elfogadtuk!
Üdvözlettel: Mack Crawford.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.