Red County Roleplay
Red County Roleplay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
rupertboyd
Újonc
IC Név : Rupert_Boyd

Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata. Empty Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata.

Csüt. Okt. 10, 2019 7:50 pm
IC:

A FRAKCIÓ FELADATA(I):Úgymond "HIT"-eket (célpont) kell megölnie, lehetőleg a "CONTRACT"-tól való (kérő, akire a gyilkosságot tűzte ki.) előrefizetés után egy fél-1 vagy 2 nap után megis történik a gyilkosság. A fizetés azért nem egy olcsó dolog, hiszen mégis egy csendes, tökéletes,perfekt gyilkosságtól van szó, nem egy mészárlásról..

Artyom, egy 24 éves fiatalember, aki bérgyilkosságból él meg. Kódnevén: Artyomkiv 72. De mivel sokat fizetnek érte, ezért ugye "minőségi", csendes munkát is kapnak a sok-sok pénzért. Egyszer volt elítélve 3 évre, ember ellen való elkövetett támadás miatt. De mivel jól viselkedett, másfél év után kiengedték. De hát nem javult, csak viselkedett, imádkozott, hogy mihamarabb folytassa munkáját. Kitűzött egy ember egy 10 millió Dolláros vérdíjat Chicago polgármesterére. Már a városháza behatolásánál volt, de ez a fém/metal detektor megérzékelte nála a hangtompítós pisztolyt, mert kiderült, hogy hackere, akit felbérelt, egy tizedes vessző miatt elrontotta a számítást, és 1 centiméterről érzékelte a detektor. Mint tudni illik, muszáj átmenni, hisz ha nem mész át, a biztonsági őrök kidobnak az épületből. A detektor végén érzékelte a hangtompítós pisztolyt. Hát ameddig előnem kapták a fegyverüket az őrök, szaladott Artyom, ameddig tudott. De sokáig nem tudott futni, hisz a bejáratnál is vannak őrök, ezért kiugrott az 1. emeletről, és miután a betonba repült, az intenzíven kötött ki. Ott 2 hétig ápolták, majd rendőrkocsival szállították át a bíróságra, ahol ügyvédet fogadott, felbérelte a város legkomolyabb ügyvédét. Igazából 6 évet kapott volna, de az ügyvéd lecsökkentette a vádat 3 évre. Jó magaviselet miatt kiengedték másfél év után. Emiatt került az előbb 5-6 sorral ezelőtti mondat(ok)ban a börtönbe, Artyom. Kiengedték, folytatta tevékenységét. És itt tartunk, 2019-ben.

OOC:

IG nevem Artyom_Vlukolvski.

BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázat.

Ha megnyílik a szeró, akkor képes vagyok hétköznap 3-4 órát nyomatni. Hétvége az olyan 5-6, de mindig változik..
Sok-sok szerveren voltam ilyen Maffia leader, van tapasztalatom.
Sziasztok, Máté vagyok. 14 éves. Fejér megyében, Dunaújvárosban születtem. Most járom a 7. osztályt. Nem akarom túlpontozni magam, de 10-es skálán olyan 10/7-8hoz vagyok közel értelmességi szinten.
Más mondanivalóm nincs, köszönöm szépen, hogy időt szakítottál a pályázatomra. Ha tudsz, kérlek egy véleményt is írj.

>( Egy tízes skálán kommentbe/hozzászólásba szeretném a véleményeteket.)
Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata. Ed01d1662b778cb624be9e08c218171c

Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata. 93239f401aefd4994e34a85880c14263
rupertboyd
Újonc

Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata. Empty Re: Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata.

Csüt. Okt. 10, 2019 7:54 pm
-----------------------------------Kritikákat elfogadok, nem harapok. Nem sértődök meg, mert megmondja valaki, hogy miből kéne kissé bővíteni.-----------------------------------
Dr.Dominic H.
Dr.Dominic H.
Újonc

Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata. Empty Re: Rupert_Boyd, BÉRGYILKOS (HITMAN) Frakcióra való pályázata.

Csüt. Okt. 10, 2019 8:09 pm
Szia! A Pályázatod Maga Jó De Westen Is Sokat Nonoztál és Máshol Is Nonoztál.. Ha a Stílusodból Visszaveszel,Akkor Támogatam De Amíg Nem Fogsz Megváltozni Addig TARTÓZKODOM
Chez
Chez
Újonc

Csüt. Okt. 10, 2019 8:20 pm
Az ötlet nem rossz, de szerintem csak a hiszti lenne belőle, meg a sok kevesebb IQ szintel rendelkező természetesen nagyrabecsült játékosok hisztiznének hogy DM, de csakis ezért nem támogatom
mrmacko2019
Moderátor
IC Név : Mack Crawford

Csüt. Okt. 10, 2019 8:27 pm
szia én szeretnék leader lenni!!!
amúgy felesleges. baráti szerverről van szó nem egy LÁTÁS EMTÉJÁRÓL.
csabapari
csabapari
Újonc

Csüt. Okt. 10, 2019 8:31 pm
Nem támogatom mivel senki nemfog fizetni azert több ezreket hogy valakit megöljetek utanna ugyis ujra éled nincs értelme
WinJoker
Újonc
IC Név : Stereo D Wilson

Csüt. Okt. 10, 2019 8:47 pm
Nem tágomatom!Bocsi de sok szerveren láttalak SAMP-on NONRp-zni!
rupertboyd
Újonc

Csüt. Okt. 10, 2019 9:04 pm
Attól, hogy az olyan RP szerókon, ahol funolni érdemes feljárni, az nem azt jelenti, hogy fogok funolni ezen a szerveren. Gratulálok nektek. Ti már megint csak a negatív oldalát látjátok.
S8N
S8N
Admin
IC Név : John Johnson

Csüt. Okt. 10, 2019 9:04 pm
Hol is kezdjem...

• A formázásod kifejezetten sérti a szemet. A betűtípus ilyen kis betűkkel kombózva olvashatatlan. A színek sem segítenek ezen.
  • Helyesírási és fogalmazási hibákból sincs hiány.

rupertboyd írta:Egyszer volt elítélve 3 évre, ember ellen való elkövetett támadás miatt.

Már a városháza behatolásánál volt, de ez a fém/metal detektor megérzékelte nála a hangtompítós pisztolyt, mert kiderült, hogy hackere, akit felbérelt, egy tizedes vessző miatt elrontotta a számítást, és 1 centiméterről érzékelte a detektor.

• A kis "IC:", "OOC:"-kat elengedhetted volna, mert az "OOC" után valamiért ott van az IC neved és a pályázat neve.
  • Nem akarok szemétnek tünni, DE szerintem túlpontoztad magad.
  • A képek nem növelik a színvonalat.

Szerintem (és mások szerint is) nincs szüksék erre a "Hitman" frakcióra. Ennek az egésznek olyan szaga van, mintha csak öldökölni akarnál, RP lehetőség van benne. DE nincs semmi értelme, ha a karakter meghal és egy 15 perc múlva feléled. + nem hiszem, hogy egy kis populációjú szerveren mennyire prioritás egy bérgyilkos szervezet.
Jiimmy
Admin
IC Név : Jimmy Toretto

Pént. Okt. 11, 2019 1:55 pm
Szerintem a szöveget es a formazast is egyarant szerkezd àt.
Csuka
Csuka
Admin
IC Név : Makar Jermoraj
https://redcounty.hungarianforum.com

Pént. Okt. 11, 2019 8:47 pm
Sajnos többnyire a kivetelezéssel lenne baj maga az ötlet nem rossz. Írj valami más témában hátha többet kitudsz hozni belőle!
Ezt egyenlőre zárom.
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.