Red County Roleplay
Red County Roleplay
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Chez
Chez
Újonc

WestNews frakció pályázat Empty WestNews frakció pályázat

Vas. Okt. 06, 2019 4:41 pm
WestNews frakció Pályázat

Terveim, elépzeléseim:
Tisztában vagyok vele, hogy a West-hez már semmi köze, de a WestNews fogalmát már magaménak érzem és szívemen viselem. A terveim hosszú távúaknak tűnnek, azonban a legrövidebb időn belül szeretném őket megvalósítani. Szeretnék elsősorban egy stabilan működő online rádiót működtetni, ami egy egyszerű URL-lel már hallgatható is a szerveren. Ez az online rádió lenne a rádió része a dolgoknak, IG rádió lenne, de valószínűleg nem lenne annyira használva, mint az online társa. Azonban nem véletlen WestFM lenne a neve. A WestNews egy, a médiát teljesen magába ölelő fogalom lenne, ami újság, rádió, riportok, közvetítés, cikkek... Minden, ami csak bele sűríthető. Ami kicsit elkerítheti a frakciót más játékosoktól, hogy ha én leszek a leader, akkor ide bejutni egyáltalán nem lesz könnyű. Az elvárásaim magasak, ez betudható annak, hogy mivel míg a való életben minden kis bulvár sajtó belekontárkodhat mindenbe, addig itt csak ez az egy lesz, ami így hatalmas befolyással bír, és nem hagyhatom, hogy a minimális tudással nem rendelkezők, ilyen "hatalmat" kaphassanak. Az online rádiózáshoz megvannak mind szoftveres mind hardveres követelményeim. (jó minőségű mikrofon, hangkártya, egy megfelelő gép, és persze a stream szoftverek) Mind össze egy probléma van, a szerver, mármint a rádió szerver. Ez a következő képpen működhet: kell egy "szerver" (nem játék) ahova egy szoftverrel feltudok csatlakozni és oda nyomatni az adást (rádió szerver), azonban ezek többnyire nem ingyenesek. Havi 2.000FT alatt már lehet találni, de eddigi tapasztalataim ezen téren azt sugallják, hogy nekem ez nem éri meg, így várom az olyan kicsit is hozzá értő embereket, akik tudnának valami alternatív megoldást.

Magamról:

Benedek Kristóf vagyok, 2004 május 26-án születtem Ózdon. Óvodát és az általános iskola első 6 osztályát szülővárosomban jártam ki, majd 2017 augusztusában elköltöztünk Kaposvár mellé egy faluba. Itt letöltöttem maradék két évem az általános iskolában, majd pedig informatika szakon kezdtem meg tanulmányaim a KSZC Eötövs Loránd szakközépben. Most itt vagyok 0. (azaz nyelvi előkészítő év). Hétköznapjaimon sajnos elég későn érek haza, és tanulnom is sokat kell, így hétköznapokon 2-3 órát tudok mindössze ráfordítani. Hétvégente akár 8 órát is, de ez a legjobb eshetőség (mivel közben egy maszekos hétvégi munkahelyen dolgozok, és van hogy szombatjaimat vagy vasárnapjaimat ott töltöm. 
Lehet most úgy gondolod, hogy az előbb itt papoltam, hogy mekkora felelősséggel bír egy ilyen frakció, erre mg még csak 15 vagyok. Igen fiatalnak tűnhet, de vannak már elég jó referenciáim. Amióta az eszemet tudom mindig a rádiós frakciókra mentem rá, és elég sok jót hallottam vissza, illetve az eddigi a "szakmában" töltött legmeghatározóbb időm a WestRPG-n volt, amit akár Csuka is alá tud támasztani, nem voltam tűrhetetlen WestNews frakció pályázat Clip_image001 
Tudom, tudom... Ez egyáltalán nem úgy néz ki mint egy frakció pályázat, de én mindent elmondtam, amit akartam, nem fogom felesleges vackokkal feltölteni, hogy húha már 20 éve RP-zek közben meg 10 éves vagyok... Meg ehhez hasonlók... Ha kérdésed van, észrevételed akkor írd meg ide válaszba. Előre is köszönöm az elbírálást is. 

WestNews frakció pályázat ZhUjdKk

WestNews frakció pályázat SzujVS2
Csuka
Csuka
Admin
IC Név : Makar Jermoraj
https://redcounty.hungarianforum.com

WestNews frakció pályázat Empty Re: WestNews frakció pályázat

Vas. Okt. 06, 2019 4:53 pm
Hol is kezdjem..
Én úgy érzem, hogy a pályázatod nagyon személyes lett, ami arra enged következtetni, hogy szívvel és odadással csinálnád ezt az egészet.
Illetve ahogy leírtad alá tudom támasztani a WestRPG nyújtotta minőségi munkádat.

Megvárjuk a többiek véleményét mielőtt döntés születik. Wink
LangusztaLarry
LangusztaLarry
Újonc

Hétf. Okt. 07, 2019 8:13 pm
Faszányos. Hát igazából nem vagyok optimista, hogy pesszimista nézeteim alapján vanális konzekvenciát vonjak le a dolgok hogylétének mivoltából, de mégis azon az állásponton vagyok, hogy csak akkor támogatom, ha lesz Hardbass a WestFM-en.
S8N
S8N
Admin
IC Név : John Johnson

Kedd Okt. 08, 2019 4:27 pm
Arrow  Rohadt jó volt amit anno West-en csináltál és én szeretném is látni valamilyen formában!  Az aktfotók felett most az egyszer eltekintek.
Csuka
Csuka
Admin
IC Név : Makar Jermoraj
https://redcounty.hungarianforum.com

Szer. Okt. 09, 2019 8:15 am
Megkapod kétségtelen, majd beszélünk a továbbiakról!
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.